Spela video om Kladdkaka på en tallrik, toppad med vispad grädde, frysta bär och thaibasilika

Kladdkaka i airfryer

Kladdkaka är så gott, men går den att baka i airfryer? Jag har testat och det blir supergott med grädde, frysta bär och lite thaibasilika på toppen.

Dela på:

Facebook
Reddit
Pinterest
LinkedIn
Email
Ingredienser Kladdkaka i airfryer

2 ägg
3 dl socker
100 g smält smör
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker

Så här gör du:

1

Vispa ägg och socker pösigt.

2

Sila de torra ingridienserna för att undvika klumpar. Vänd sen ner resten av ingredienserna.

3

Häll smet i en ugnsform som du smörat eller penslat med olja.

4

Baka av i airfryer på 160°C cirka 15 minuter eller i varmluftsugn på 175°C i cirka 25 minuter.

5

Låt stå och svalna så att kakan sätter sig.

6

Servera med vispad grädde, och gärna syrliga bär och thaibasilika.

Mina senaste recept