Ris á la malta med dulce de leche
Ris á la malta når nya höjder med dulce de delche.
Kladdkaka är så gott, men går den att baka i airfryer? Jag har testat och det blir supergott med grädde, frysta bär och lite thaibasilika på toppen.
2 ägg
3 dl socker
100 g smält smör
1,5 dl vetemjöl
4 msk kakao
1,5 tsk vaniljsocker
Vispa ägg och socker pösigt.
Sila de torra ingridienserna för att undvika klumpar. Vänd sen ner resten av ingredienserna.
Häll smet i en ugnsform som du smörat eller penslat med olja.
Baka av i airfryer på 160°C cirka 15 minuter eller i varmluftsugn på 175°C i cirka 25 minuter.
Låt stå och svalna så att kakan sätter sig.
Servera med vispad grädde, och gärna syrliga bär och thaibasilika.
Ris á la malta når nya höjder med dulce de delche.
Grilled cheese med maillard på steroider!
Juliga kladdiga och heta kycklingvingar.
Underbara köttbullar med smak av lagrad ost och anjovis.
Det här är den snabbaste hollandaisesåsen du kan göra.
Hemgjord gyros, gott och enkelt med mitt recept.